Reanimatie cursus Middenhoeve

Beste bewoners,

De reanimatiecursussen staan weer gepland, zowel de herhalingscursus als de basiscursus. De cursus wordt uitgevoerd door Reanimatie Drechtsteden, vindt plaats aan de Vissersdijk Beneden 70 en start om 19.30 uur. 

Via onderstaande link kunnen jullie je aanmeldingen en na voltooiing kan het cursusgeld gedeclareerd worden (indien dit niet door de eigen verzekering wordt vergoed), door een mail te sturen naar bestuur@middenhoeve.nl met daarin de naam van de cursist, datum cursus, adres en IBAN.

Met elkaar houden we de wijk veilig! “

Met vriendelijke groet, Bestuur Middenhoeve

www.reanimatiecursus.info/middenhoeve – reanimatiecursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: