Oproep – hulp Halloween

Ondanks dat het weer gisteren niet helemaal mee zat hebben we toch een kleine gezellige Burendag gehad, en gaan we door naar onze volgende activiteit namelijk HALLOWEEN >> vrijdag 28 oktober aanstaande.

Wij zoeken nog hulp voor het verder uitwerken van het draaiboek en de aankleding van de route. Maar ontvangen ook graag aanmeldingen van bewoners waar de voortuin in stijl aangekleed gaat (of mag worden) zodat we de uiteindelijke route met elkaar kunnen gaan vaststellen.

Aanmelding kan met een reactie op dit bericht of rechtstreeks bij Alexandra (06 25 56 36 38) – Abeelstraat nummer 87.

samen maken we er weer een suc6 van

1 thought on “Oproep – hulp Halloween

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: