Invulling mini marathon – zaterdag 09 april aanstaande

Het goede doel, het Diabetes fonds, daar is waar we het allemaal voor doen >> sponsering van team Frenkie.

In totaal hebben 53 kinderen zich ingeschreven voor de sponsorrun en daarnaast hebben 41 huishoudens pizza’s besteld. Dit heeft geresulteerd in een overweldigend aantal van maar liefst 161 stuks !! te bakken pizza’s.

Note: in de flyer hebben we (misschien) de indruk gegeven dat het voor iedereen is maar dat was puur bedoeld voor inschrijving van onze sponsorrun en de afname van pizza’s voor dit goede doel.

Het is dus geen algemeen feest zoals onze burendag dat is, deze volgt nog en is op zaterdag 24 september aanstaande. Noteer deze Middenhoeve activiteit vast in de agenda.

Insteek: voor de deelnemende kids is alles geregeld en voor de buurtbewoners die pizza hebben besteld zorgen we voor een hapje en drankje terwijl ze wachten op (de bereiding van) hun pizza.

Voor degene die zich hebben ingeschreven en hebben besteld, tot aanstaande zaterdag. Super bedankt voor jullie gesponserde deelname.

Groeten namens bestuur Middenhoeve & team Frenkie.

—– het draaiboek is als volgt —–

Opening 15:00 uur (uitgifte persoonlijk T-shirt aan deelnemende held en heldin, inclusief springkussen)
Start run 15:30 uur
Uitreiking 16:30 uur
Uitgifte pizza’s 17 tot 19 uur (oven staat aan voor afbakken van de ontvangen bestellingen)
Einde 19:30 uur

En we hopen op beter weer dan nu voorspeld is, fingers crossed.

1 thought on “Invulling mini marathon – zaterdag 09 april aanstaande

  1. Deze zinnen geven de indruk dat niet alle bewoners op deze dag welkom zijn.
    “Note: in de flyer hebben we (misschien) de indruk gegeven dat het voor iedereen is maar dat was puur bedoeld voor inschrijving van onze sponsorrun en de afname van pizza’s voor dit goede doel.

    Het is dus geen algemeen feest zoals onze burendag dat is, deze volgt nog en is op zaterdag 24 september aanstaande. Noteer deze Middenhoeve activiteit vast in de agenda.”

    Dat is vreemd want als je iets wilt sponsoren dan wil je toch dat zo veel mogelijk mensen komen en deelnemen om geld te doneren? Of was het anders bedoeld? Wij hebben het in ieder geval geïnterpreteerd dat als je je niet vooraf opgegeven hebt, niet de bedoeling is dat je komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: