10 kleine huisjes

Hieronder ziet u het bezwaar dat door enkele bewoners is gemaakt tegen het voornemen om 10 woningen te bouwen in de Zuidpolder. Deze polder is bij projectontwikkelaars al vele tientallen jaren in beeld. Regelmatig worden plannen gesmeed om er woningen te gaan bouwen. Die plannen en de weerstand daartegen halen telkens uitgebreid de pers.
De briefschrijvers zijn van mening dat woningbouw de natuurwaarden in deze fraaie polder ernstig zullen bedreigen en het landelijke karakter van Dubbeldam verder aantasten.
“Als er een schaap (lees: een woning) over de dam is volgen er meer… “
De briefschrijvers zijn verheugd dat het gemeentebestuur en de meeste politieke partijen ten aanzien van deze polder voorrang blijven geven aan de huidige groene structuur en niet toestaan of bevorderen dat er woningbouw plaatsvindt, ook niet op kleine/tiny schaal.

2 thoughts on “10 kleine huisjes

  1. Goed dat er aangegeven is dat het niet door kan gaan. Ik zou graag meer informatie willen vinden, bijv. om welk stuk grond het precies gaat. Waar kan ik meer info vinden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: