Oppassen aub

Afgelopen vrijdag 3 juli 2020 onderstaand bericht ontvangen van bewoners aan de Lindelaan:
Vrijdagavond om ongeveer 19:30 uur is een kind met haar skateboard in de buurt van het speeltuintje aan de Lindelaan aangesproken door een man (stond in een steeg) die tot drie keer toe haar vroeg om met hem mee te gaan. Gelukkig heeft ze 3x duidelijk nee gezegd en is weggerend. Politie ingeschakeld, heeft direct gezocht in de buurt.
Signalement (voor oplettendheid): blanke man, rond 1.70, gezet, wit shirt, was aan het hardlopen, kort stekelig (vrijwel kaal), stoppelbaardje grijzig, rond 45 jaar, tatoeage op arm. Het kind zag de man richting Gravensingel rennen /joggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: