Beste buren,

Na de “lock down” en de afgelaste leuke evenementen die deze zomer zouden plaats vinden, wil ik heel graag voor wat vrienden en familie een feestje geven in de tuin. Dit ter gelegenheid van mijn verjaardag maar ook om in deze zomer nog iets leuks te doen. Aanstaande zaterdag 18 juli wil ik dit vieren! Het zal overdag plaats vinden, zodat er ‘s nachts geen overlast bij zal worden veroorzaakt. Om 14:00 willen wij starten met muziek draaien en om 23:00 stoppen.  

Ik hoop uw begrip .

Met vriendelijke groet, 

Sjoerd Slurink
Adres: Abeelstraat 127. 

1 thought on “Beste buren,

  1. Beste Soerd,
    Heel veel plezierdie dag en avond.
    Wij hopen dat jullie ervan genieten.

    Gr. Gert & Mariele AB78

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: