Herhalingscursus reanimatie

Ondanks dat we nog een mooie groep buurtbewoners hebben die geregistreerd staan als hulpverlener (zie het inventarisatie bericht AED van 13 november 2019) >> 13 personen, die oproepbaar zijn via de meldkamer vanuit HartslagNu.nl

Willen we in samenspraak met Reanimatie Drechtsteden, iedereen de kans geven om op deze lijst te komen (of blijven). Daarom is er de mogelijkheid om op dinsdag 31 maart en woensdag 15 april aanstaande op hun locatie deel te nemen aan een herhalingscursus. (Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht). Vanaf 19:30 uur en de kosten hiervoor zijn € 28,00 pp. voor aanmelding zie onderstaande link >>

https://www.reanimatiecursus.info/middenhoeve

Note: In de basis is het zo dat de meeste verzekeringen deze kosten zullen vergoeden bij declaratie, echter!! als je aantoonbaar kunt maken dat de verzekering dit niet wilt betalen maar je toch wilt deelnemen. Laat het ons weten en dan kunnen wij -als Bestuur- misschien nog tegemoet komen in deze gemaakte kosten. Dit aangezien we het te belangrijk vinden.

( 43 hartstilstanden per dag | 301 per week | 15.652 per jaar )

1 thought on “Herhalingscursus reanimatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: