Oproep_acties >> RopaRun

Komend jaar gaan twee Middenhoeve bewoners, Jesper de Jong (La19) en Michel van der Heiden (Ab100), zich weer inzetten voor de stichting RopaRun. Ze zijn zelf twee jonge gezonde gasten maar zetten zich graag in voor dit mooie doel: “tegenwoordig heeft altijd wel iemand in zijn familie of vriendenkring die lijdt of heeft geleden aan die verschrikkelijke ziekte kanker”.

De RopaRun is een estafetteloop** van ruim 500 kilometer van Parijs (of Bremen) terug naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven wat ook blijkt uit het motto wat er al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

[ ** – maximaal acht lopers die gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel, meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat het team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding (chauffeurs, verzorgers, cateraars en een team captain dus vaak al snel zo’n 25 personen). Jesper & Michel zijn aangesloten bij Team All 4 Friends en hebben afgelopen jaar € 12.664,- opgehaald ]

Jesper en Michel: Ook voor komend jaar willen we door sponsoring, donaties maar ook door diverse leuke acties (zoals het verkopen van hammen, wijn en snoep), weer een mooi bedrag bij elkaar verzamelen. De komende maanden komen we met wat leuke acties om in onze mooie wijk uit te zetten, denk daarbij aan >>

  • Roparun Kerstactie – een lekker Beenhammetje van rond de 2 kilo a € 17,50 per stuk. Ruim de helft van het bedrag komt ten goed aan de Roparun.
  • Wij zijn gek op pizza’s (ben ook in het bezit van een hout gestookte pizza oven in de tuin) – na de feestdagen zouden we een pizza bestel avond willen organiseren, zodat de Middenhoeve bewoners voor een leuk bedrag een vers bereide houtoven pizza kunnen kopen (desnoods thuis bezorgd). De opbrengst komt vanzelfsprekend dan ook ten goede aan de Roparun.
  • Jeugd erbij betrekken – het organiseren van een mini Roparun waarbij de kinderen sponsoren zoeken en door middel van rondjes om de wijk te rennen, zoveel mogelijk geld ophalen voor de Roparun!  

Wordt vervolgd in samenwerking met bestuur Middenhoeve en alvast sportieve groeten, 

Jesper de Jong & Michel van der Heiden

2 thoughts on “Oproep_acties >> RopaRun

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: