Nieuw op site: pagina om informatie te delen

 

Op de algemene ledenvergadering van 17-4 jl. kwam o.a. naar voren dat er behoefte is om rechtstreeks informatie op de website met elkaar te kunnen delen zonder tussenkomst van een verzoek aan het bestuur om dat op de website te laten plaatsen. Daarop hebben we een nieuwe pagina op de website toegevoegd waarop dat mogelijk is.

vraagteken4

Voorbeelden van informatie delen: vraag-aanbod, verloren-gevonden, elkaar helpen.

Ga daarvoor naar deze pagina: informatie delen

2 thoughts on “Nieuw op site: pagina om informatie te delen

  1. Hallo Middenhoevers
    Het is weer zover. Kleinkind te logeren, prachtig mooi zomerweer, alle deuren open en het is raak . Kleinkind kijkt tv , oma knipt de heg en er komt een vreemde man de trap af . Mijn kleinkind zit op Aquido en heeft geleerd hoe te reageren op een aanvalssituatie. De man vlucht de tuin uit, weggejaagd .Hij was op zoek naar zijn kat !!!!! Politie gewaarschuwd. Er is niets ontvreemd, maar je zit wel met een kater!
    Dus mensen Deuren op slot, ook al is het mooi weer .
    Mevr van Doesburg Abeelstr 20

  2. Goedemorgen, Wij hebben een kaartje ontvangen van de familie L. Keesmaat. Op welk nummer kunnen wij deze bezorgen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: