Gaat het herfstvoetbaltoernooi door? en alvast datum kerstfeest

Voetbaltoernooi :

Het is  inmiddels een traditie geworden dat we op een zaterdag in de herfstvakantie een   klein voetbaltoernooitje houden voor de jeugd. Helaas hebben we dit jaar niemand vanuit het bestuur beschikbaar die dit kan regelen. Daarom doen we een oproep aan de ouders of iemand van jullie dit jaar bereid is een  uurtje beschikbaar te zijn om voetbaltoernooi te organiseren.  Als een vrijwilliger zich hiervoor meldt, kunnen we dit door laten gaan. Op welke zaterdag van de herstvakantie  kunnen we dan ook nog nader bepalen, afhankelijk wat voor de vrijwilliger(s) beste uitkomt. Geef  dit dan door aan  bestuur@middenhoeve.nl

Datum kerstviering  Middenhoeve:

ook inmiddels traditie dat wij welk jaar kort voor de kerst een tweetal uren feestelijk samen vieren. Alle informatie volgt nog, maar de datum hebben we alvast bepaald:

  • zaterdag 22 december tussen 16:00 en 18:00 uur.

3 thoughts on “Gaat het herfstvoetbaltoernooi door? en alvast datum kerstfeest

  1. Wat is de reden dat er 3 bestuursleden opstappen. Ik ben van mening dat het bestuur met de juiste informatie naar buiten moet komen. Dan is begrip misschien beter te plaatsen en de kans van hulp groter. Ik krijg nu het idee dat er problemen zijn.

    1. Er is eigenlijk niets bijzonders aan de hand in het bestuur, behalve dat er toevallig 3 tegelijk zijn die vertrekken. Alle 3 om uiteenlopende eigen redenen. Hulp van andere bewoners wordt zeer gewaardeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: