Hondenpoep op de stoep is grote ergernis in de wijk

Op de algemene ledenvergadering van  20 februari jl. werd al door een van de aanwezige bewoners opgemerkt dat er veel en steeds meer hondenpoep op de stoep en op de grasveldjes vóór de huizen ligt. Terwijl bijna helemaal rondom onze wijk  een hondenuitlaatzone is waar honden los mogen lopen en waar hondenpoep niet opgeruimd hoeft te worden. Waarom komen we dan toch zoveel hondenpoep op de stoep tegen? Dit is niet nodig.

hondenpoep op de stoep

Recent ontvingen wij een briefje van een van de bewoners met de volgende tekst:

“Ergernis nummer één! Hondenpoep!

Iemand in de wijk heeft het initiatief genomen om vlaggetjes met een duidelijke tekst er op, in de hondenpoep te zetten. Hier wordt een duidelijk signaal afgegeven. Een simpel plastic zakje als poepzakje kan dit hardnekkige probleem oplossen. Hondenbezitters denk aan je medemens die er net in heeft getrapt. Wij houden echt wel van uw hond, maar niet van zijn stront.

Met vriendelijke groet,

Anja Bezemer – van Stigt.”

3 thoughts on “Hondenpoep op de stoep is grote ergernis in de wijk

  1. Hou ze aan de lijn buiten de losloop gebieden en laat je hond niet uit in de tuin van een ander of tegen een auto van een ander. Tevens is de speeltuin een verboden gebied voor honden.

  2. Wij zijn zelf ook hondenbezitter maar irriteren ons ook mateloos als er weer hondenpoep op de stoep of paden ligt. Nergens voor nodig en even met een plastic zakje opruimen is zo gebeurd.

  3. Helemaal mee eens. Dat is nergens voor nodig. Voedt je hond op of ruim het op. Dat geldt trouwens ook voor de paden in het uitlaat gebied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: